Vi rekryterar personer inte personal

Jobba med oss

Vi är ödmjuka och pragmatiska, men har hög integritet och vågar utmana våra kunder. Vi tror att det är i mötet mellan människor magin för framgångsrik strategisk implementering uppstår. Vi strävar efter att testa ny teknik, nya verktyg och vägar för att lösa problem. I det dagliga arbetet jobbar vi tillsammans i en icke-hierarkisk organisation, är öppna mot varandra och vardagen präglas av mycket energi, humor och glädje.

Jobba med oss

Vi erbjuder

Stor frihet och ansvar

Stor frihet och ansvar

Att arbeta på Coact innebär en stor dos frihet och ansvar redan från början.

Personlig utveckling

Personlig utveckling

Alla får möjlighet att arbeta med seniora och juniora kollegor och ha kundkontakt. Vi tror att det är vägen framåt för att skapa en snabb och brant personlig utveckling.

Entreprenöriell anda

Entreprenöriell anda

Tillsammans bygger vi vårt konsultbolag med en stark entreprenöriell anda där alla har möjlighet att påverka vägen framåt.

Är du intresserad av att komma i kontakt med oss?

Skicka ett mail och berätta om dig själv!

Skicka en spontanansökan

Vi letar efter

Har du en önskan om att ständigt växa och lära dig nya saker? Då passar du bra in hos oss! Analytisk förmåga, social kompetens och självledarskap är viktiga egenskaper för att hantera både kundrelationer och arbetsuppgifter. För att förstå våra kunders verksamheter behövs också en god förståelse för ett företags resultat- och balansräkning. Erfarenhetsmässigt ser vi gärna att vår framtida kollega har en master inom industriell ekonomi, logistik, supply chain eller motsvarande samt några års relevant yrkeserfarenhet.

Vi letar efter